De is marktleider in het meten en regelen van aardgas sinds het begin van deze industrie. Het zijn pioniers in deze branche en hebben een geschiedenis van innovatie die zelfs aan de wieg stonden voor nieuwe normen voor de lange termijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Het is dan ook geen verrassing dat ITT Controls producten voert van dit merk.

is overgegaan in Elster American Meter en blinken uit in gasmeting-gasregulatieproducten. ITT Controls levert hiervoor alle componenten en kan ook gereviseerde producten leveren.

Voor gas meting zijn er diafragma meters, roterende meters, utrasonic meters, turbine meters en laboratorium meters.

Voor gasregulering zijn er lage druk regelaars, medium drukregelaars en hogedruk regelaars, pilot regelaars en veiligheidssluiters. 

De gasmeters van Elster American Meter welke door ITT Controls geleverd worden zijn de meest toonaangevende in de wereld. De meters hebben een uitstekende reputatie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De gasregelaars voldoen aan de hoogste eisen inzake kwaliteit en capaciteit. De productenrange varieert van hele kleine druk, midden hogedruk regelaars tot LPG speciaal gebouwde regelaar /doseurs.

ITT Controls is een leverancier die het meest uitgebreide gamma producten, accesoires en onderdelen levert in de gas- en olieindustrie. We leveren producten die op lange termijn prestaties verzekeren tegen een uitstekende prijs. U krijgt uitstekende service en advies op maat voor situaties waar dit gewenst is. Door onze jarenlange ervaring in deze branche en verscheidenheid aan producten en sterke merken zijn we interessant voor zowel grote als kleine klanten. De kennis van ITT Controls is gebaseerd op 40 jaar ervaring in ontwikkeling, onderhoud en reparatie.

Mail voor vragen inzake producten en componenten van naar contact@ittcontrols.com
 

Website: www.americanmetercompany.nl

Gasmeters

was een van de marktleiders van membraam meters. Verschillende modellen om aan de vraag te voldoen zowel in huiselijk gebruik als grote industrie oplossingen. producten hebben een uitstekende reputatie wat betreft betrouwbaarheid en levensduur.

Diaphragm Meters
AC-250 Diaphragm Meter
AC-250 Residential Meter Remote Shut-off Valve
AC-630 Diaphragm Meter
AC-800 Diaphragm Meter
AL-1000 Diaphragm Meter Side-In Side-Out (SISO)
AL-1400/AL-2300/AL-5000
AL-425 Diaphragm Meter
AL-800 Diaphragm Meter Side-In Side-Out (SISO)
AL-800/AL-1000
AM-250 Diaphragm Meter
AT-210 Diaphragm Meter
BK-G4 Meter
Curb Meter

Rotary Meters
RPM-CMTC
RPM-CMTC with Direct-Mount ERT
RPM-CMTC-ID
RPM-ID
RPM-STD

Ultrasonic Meters
CheckSonic
Q Sonic – 3C
Q Sonic 3 Path
Q Sonic 5 Path
S Sonic

Ultrasonic Meter Software
Uniform v3.01
Uniguard

Turbine Meters
Turbine Gas Meter Q & QIC
GT/GTS/GTX Meter
AccuTest Meter

Submetering Equipment
QA / QAe
Remote Volume Pulser (RVP)

Laboratory Meters
Dry Test Meters
Wet Test Meters

Gasdrukregelaars

gasdrukregelaars en toezichthouders voldoen aan de hoogste eisen. Er zijn geen betere producten op de markt beschikbaar wat betreft kwaliteit en capaciteit. Verschillende producten van Gas Regulatie producten kunnen worden gekocht via ITT Controls. Mail voor meer informatie naar contact@ittcontrols.com

  • Low Pressure Delivery Regulators (
  • Medium Pressure Delivery Regulators (6 to 60 psig)
  • High Pressure Delivery Regulators (> 60 psig)
  • Pilot Regulators
  • Safety Shutoffs

Metrologie

Metrologie Services van zijn beschikbaar voor alle klanten en de primaire functie is om ervoor te zorgen dat alle van meters van de worden nauwkeurig zijn en blijven. Service en hercertificering van SNAP en Bell Provers, consulting services en training programma’s zijn slechts een deel van wat de te bieden heeft.

SNAP Sonic Nozzle Proving Systems Series III en Universal

Dit prover is ontworpen om vrijwel elk product te testen van .

De SNAP gebruikt sonische sproeiers als de gasmeting standaard. Sonic nozzles zijn een bewezen middel om gasmeters snel te testen met de hoogste graad van nauwkeurigheid beschikbaar.

Gasfilter Producten

CFR Filters

CFR Gasfilters, met inbegrip van flenzen, schroefdraad en pilotfilters effectief voor het verwijderen van vuil, pijp schaal en andere stoffen vanuit in commerciële en industriële toepassingen

Pakking Zeven

Pakking Zeven zijn een effectieve manier om downstream meet-en regelapparatuur te beschermen tegen lasslakken en ander vuil in de gasstroom.

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact