Ermaf Ventilator producten staan ​almeer dan 40 jaar goed bekend. Ermaf Ventilator apparatuur is ontwikkeld voor wereldwijd gebruik in verschillende toepassingen.

Het complete assortiment van Ermaf gaskachels en olie kachels hebben een capaciteit tussen 14-120kW voor zowel stationair als mobiel gebruik. Alle Ermaf Ventilatoren voldoen aan de Europese eisen en bijzondere eisen voor een aantal landen buiten Europa.Ermaf ventilatoren worden gebruikt voor luchtcirculatie in kassen en stallen, vermindering van condenswater op planten en een betere verdeling van de warmte in kassen en stallen.

Ermaf is onderdeel van de Elster Kromschröder Group en produceert gas kachels, olie kachels en ventilatoren. Ermaf vertrouwt op een team van gespecialiseerde medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, productie en levering van producten en diensten. Al deze specialiteiten gecombineerd resulteren in een kwalitatief hoogwaardig product.

Ermaf Ventilatoren

  • Ermaf R20-9
  • Ermaf R20-14

Indien u meer informatie wenst over Ermaf Ventilatoren kunt u contact opnemen met ITT Controls via contact@ittcontrols.com.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact