Ermaf producten staan ​​al meer dan 40 jaar bekend als betrouwbaar. Ermaf verwarmingsapparatuur is ontwikkeld voor wereldwijd gebruik in veeteelt toepassingen, maar ook voor de kastoepassingen. De apparaten zijn uiterst geschikt door een intelligent brander systeem dat het mogelijk maakt om gas en olie economisch, veilig en milieuvriendelijk te gebruiken.

Het complete assortiment van Ermaf gaskachels en olie kachels heeft een capaciteit tussen 14-120kW voor zowel stationair als mobiel gebruik. Alle producten voldoen aan de Europese eisen en bijzondere eisen voor een aantal landen buiten Europa.

Ermaf is onderdeel van de Elster Kromschröder Group en produceert gas kachels, olie kachels en ventilatoren. Ermaf vertrouwt op een team van gespecialiseerde medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, productie en levering van producten en diensten. Al deze specialiteiten gecombineerd resulteren in een kwalitatief hoogwaardig product.

Ermaf indirecte Kachels

  • Ermaf TR75
  • Ermaf RGA100

Indien u meer informatie wenst over Ermaf Indirecte Kachels kunt u contact opnemen met ITT Controls via info@ittcontrols.nl.

Extra product images

Information

Controls Flow Kleppen Gas Olie Reparaties Onderhoud Verbranding Servomotoren Branders Rivisie Contact